Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Застосування емістиму

Застосування емістимуВи зайнялися добривом і підживленням рослин? Не знаєте як застосувати «Емістим»?

Доглядаючи за рослинами, важливо не переборщити з дозами препаратів і уважно слідувати інструкції. При покупці препарату Вам обов'язково вручать вкладиш, на якому точно описані пропорції розведення з водою і час обробки.

Компанія «Високий урожай» розробляє тільки ефективні і безпечні для рослин регулятори. Ознайомитися з асортиментом а також складом і застосуванням «Емістиму» Ви можете у нас на сайті.

Найефективніший спосіб застосування «Емістиму» полягає в замочуванні насіння у воді, розведеної розчином препарату. Тоді у рослини вже в початковій фазі росту будуть великі шанси на посилене проростання і стійкість. Таку технологію широко застосовують при посіві зернових культур. Щоб насіння збагатилося усіма необхідними мікроелементами, воно повинно пробути в розчині ніч. Довше тримати не рекомендується.

При появі паростка із землі, рослина вступає в нову фазу розвитку і йому як ніколи необхідні сили для опору різним хворобам і погоді. Хоч український клімат в основному не є посушливим, все ж останні роки вирощування врожаю показали, що застосування «Емістиму» вкрай необхідно. Підприємство «Високий урожай» підтверджує, що за ці роки все більше агрономів і фермерів звертаються до нас за регуляторами росту. Це означає, що клімат не завжди буває стійким і землеробці страхують себе від неврожаю.

Застосування «Емістиму» позитивно позначається не тільки на зернових, а й на овочевих і ягідних культурах і навіть квітах.
Щоб забезпечити кращі роки врожайності, зверніться в компанію «Високий урожай» і замовте всі необхідні препарати!