Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Емістим регулятор

Емістим регуляторВикористовуючи в процесі вирощування овочевих, плодових, зернових і інших культур хороші регулятори росту, можна домогтися від них максимально можливої врожайності. У землеробстві вже давно не покладаються виключно на милість природи і везіння. На сьогоднішній день аграрій має можливість захистити своїх «підопічних» від найрізноманытныших несприятливих факторів. Наприклад, регулятор Емістим за умови правильного і своєчасного застосування здатний значно підвищити опірність рослин до хвороб, негативних впливів спеки і/або заморозків і таке інше. Навіть від деяких видів комах-шкідників він теж може сходи і врожай вберегти. Емістим регулятор досить простий в застосуванні. Проблем з ним виникнути не повинно навіть у новачків-землеробів. До того ж, в інструкції до препарату дохідливо викладені принципи приготування водного розчину і нанесення його на рослини.

Емістим регулятор відрізняється від інших подібних препаратів своєю біологічною природою. Тобто, до складу його входять природні компоненти, зокрема продукти метаболізму спеціально вирощуваних грибів-епіфітів. Є також і інші компоненти, кожен з яких важливий і здатний певним чином впливати на рослину. Фітогормони, мікроелементи, амінокислоти, жирні кислоти, вуглеводи теж присутні тут. Разом вони представляють збалансований комплекс речовин, що сприяють активізації процесів росту і захисних механізмів в кожному корінці, стеблинці і листочку. Емістим регулятор можна вважати досить універсальним засобом. Використовувати його можна по відношенню до великої кількості культур. Ефективність його перевірена на практиці і визначена як висока.

Емістим — регулятор росту з високими показниками ефективності, вигідно купити можна котрий в нашій компанії.


Наше підприємство є виробником даного препарату, а також деяких інших препаратів. Якщо потрібен регулятор росту Емістим, звертайтеся відразу до нас.