Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Бор підживлення рослин

Українська компанія, яка випускає на місцевий ринок різноманітні регулятори росту для сільськогосподарських культур представляє новинку виробництва - бор. Підживлення рослин з високим вмістом цього елементу сприяє не просто швидкому осту, а й повноцінному розвитку всіх складових рослини. Наша рецептура дозволяє надати максимальну користь і запобігти інтоксикацію плодів, що є одним з переваг роботи з нашим підприємством.

Бор підживлення рослинУ підгодівлі рослин бор на сьогоднішній день практично обов'язковий. Це зумовлено загальним виснаженням земель і високими вимогами до якості рослинного продукту. Однак, так як більшість продукції фермерства потрапляє на прилавки продуктових магазинів, «Високий урожай» повинен потурбуватися про безпеку своїх речовин для споживача. Ми розробляємо унікальну рецептуру і відчуваємо її на різних видах рослин. Тільки після цілого ряду ретельних перевірок ми випускаємо товар в продаж. Підживлення для рослин з бором, магнієм, цинком і багатьма іншими елементами, які беруть участь в найважливіших видах життєдіяльності рослин, завжди видаються разом з інструкцією із застосування. Наші фахівці з багаторічним практичним стажем рекомендують беззастережно слідувати правилам, так як зловживання добривами може призвести до зворотного результату.

Також слід враховувати стан грунту і погодні умови. На офіційному сайті виробництва розміщена інформація, яка спрямована на грамотне використання нашої продукції. Просимо звернути увагу на механізм дії препаратів і їх відповідність культурам рослин. Особливо корисним для вирощування ріпаку, наприклад, є бор. Підживлення рослин з ним підвищує вміст в ньому масла і запобігає безліч захворювань. Замовити препарат можна по телефону.

Одним з найпоширеніших рослин в Україні вирощують також соняшник. Він дуже вимогливий і піддається впливу хвороботворних грибків. Щоб зміцнити його, ми рекомендуємо використовувати підживлення рослин з бором і наносити їх на листя. На сайті компанії більш детально описано, як необхідно проводити процедуру. Також у Вас є можливість уточнити деталі, дізнатися вартість і зробити замовлення на підгодівлі для рослин з цинком, бором, магнієм та багатьма іншими ефективними речовинами. Вам достатньо лише зателефонувати нам за номером, який вказаний на сайті компанії.