Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Підживлення кукурудзи цинком

Компанія «Високий урожай» продовжує випускати на ринок нові стимулятори росту на мінеральних речовинах. На цей раз ми готові Вам уявити препарати з цинком, які особливо корисні для кукурудзи. Вони абсолютно безпечні для споживачів, що підтверджують дослідження. Підживлення кукурудзи цинком повинна здійснюватися за певними правилами, тому наші фахівці завжди надають замовнику інформаційну підтримку.

Підживлення кукурудзи цинкомТак як цинк бере участь в найважливіших видах життєдіяльності рослин, він відіграє важливу роль у механізмі роботи наших речовин. Високий вміст цинку в підгодівлі кукурудзи впливає одночасно на кілька характеристик. Він не тільки сприяє швидкому росту, але також і зміцнює стебло і кореневу систему. У пріоритеті нашої компанії випустити засіб, який не вимагає особливого контролю. Також ми не працюємо заради досягнення рекордного зростання - він чреватий загибеллю врожаю. Для нас важливо, щоб кукурудза після підгодівлі цинком не подавав впливу грибка і хвороб. Також фахівці компанії стежать за якістю насіння рослини.

На сайті «Високого врожаю» можна дізнатися більше про механізм роботи наших препаратів. Рекомендуємо також ознайомитися з асортиментом засобів для різних культур сільського господарства. Підживлення кукурудзи цинком є ​​новинкою на ринку України, тому вартість даного препарату можна дізнатись за номером телефону, який вказаний на сайті компанії. Наше виробництво надає інформаційну підтримку та допомагає з вибором засобів.

Ваші поля можуть принести більший урожай, якщо приділяти йому більше уваги. Так як це займає багато часу, ми рекомендуємо використовувати наші підгодівлі для кукурудзи з цинком, бором, магнієм і іншими мікроелементами. Завдяки цьому Ви розкриєте потенціал культури і не нашкодите своїм споживачам. Вибирайте тільки якісні засоби - українське виробництво здатне забезпечити сільське господарство і харчову промисловість. Переконатися в цьому Вам допоможе наша підгодівля для кукурудзи з високим вмістом цинку.