Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Цинк підгодівля

Вибирайте для розвитку свого врожаю вітчизняні препарати, які містять цинк. Підживлення з натуральними мікроелементами нашого виробництва називається стимулятором росту. Завдяки використанню сучасного обладнання компанія «Високий урожай» може допомагати українським підприємцям в галузі сільського господарства вийти на новий рівень і досягти комерційного успіху на ринку продуктів харчування.

Цинк підгодівляПідживлення з цинком є ​​добавкою, яка проникає в грунт і живить кореневу систему рослин. В першу чергу, вона важлива для розвитку кукурудзи, яка потребує мінералах. Для компанії в пріоритеті стоїть сприяння розвитку культур, а не рекордне зростання, тому наші клієнти не потребують додаткових коштів для підтримки життєдіяльності свого врожаю.

Ми проводимо дослідження і перевіряємо якість рослин під впливом наших стимуляторів росту з високим вмістом цинку у вигляді підгодівлі. Завдяки цим заходам ми можемо ручатися за безпеку застосування засобів, а також судити про очікувані зміни. Якщо Ви збираєтеся надати споживачеві зерна кукурудзи з високим вмістом протеїну і жирів, рекомендуємо використовувати наші підгодівлі з бором, цинком, магнієм і іншими мінеральними речовинами.

На офіційному сайті виробництва «Високий урожай» Ви можете дізнатися більше не тільки про механізм роботи стимуляторів, але також ознайомитися з широким асортиментом препаратів, які призначені для різних культур сільгосп рослин. Серед новинок ми представляємо засоби, в яких діючою речовиною виступає цинк. Підживлення абсолютна безпечна для споживачів. Телефонуйте нам за телефоном, щоб замовити засоби по догляду за рослинами за прийнятною ціною.

Рекомендуємо вибирати вітчизняні препарати, які виготовлені з недорогого і нетоксичного сировини і містять цинк. У підгодівлі також можуть бути присутні й інші мінеральні речовини, які сприяють розвитку кукурудзи та інших рослин.