Оберіть мову: УКР РУ



Акция!!!
При заказе продукта в объеме 300 литров
доставка бесплатно!

     ЗВОНИТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

    Или закажите звонок

 

 

 

 

 

 

 

Молібден для рослин добриво

Молібден для рослин добривоВід нестачі різних мікроелементів в ґрунті страждають практично всі рослини. Без певного комплексу спеціальних добавок і добрив деколи складно домогтися гарних результатів вирощування дерев, чагарників, квітів, ягідних культур і т.д. Для різних культур потрібні різні хімічні елементи. Для багатьох рослин, а особливо для помідорів і цвітної капусти, дуже важливий такий елемент як молібден. Добриво для рослин на основі даного мікроелемента при відсутності достатньої кількості в ґрунті купують багато садівників і фермери.

Високоякісний молібден для рослин добриво вітчизняного виробництва можна придбати в компанії ТОВ «Високий врожай». Багато людей, які намагаються відповідально і скрупульозно підходити до процесу догляду за своїми рослинами, вибирають добриво для рослин (молібден) саме цього виробника. Добрива компанії «Високий урожай» вже давно зарекомендували себе в Україні як високоякісні та ефективні.

Якщо ви вибираєте молібден для рослин добриво, то ми рекомендуємо Вам спробувати препарати компанії «Високий урожай». Ви не пошкодуєте.

Добриво для рослин, де діючою речовиною є молібден, ми пропонуємо своїм клієнтам за дуже вигідною ціною, яка непорівнянна з якістю препарату для росту рослин, що виготовляється нами. Ви можете придбати молібден (добриво для рослин) в нашій фірмі в будь-якій кількості. Ми зможемо зробити Вам найвигіднішу пропозицію, від якого Ви не зможете відмовитися.