Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Листкове підживлення кукурудзи цинком

Наше підприємство з виробництва стимуляторів росту представляє нові засоби на ринку України. Листова підгодівля кукурудзи цинком не є новинкою, проте «Високий урожай» виробляє не просто якісні добрива, але також і враховує можливості і потреби українського сільського господарства. Завдяки унікальній технології виробництва ми добиваємося такого складу препаратів, який максимально ефективно впливає на розвиток певних сільгосп культур. При цьому препарати нашого виробництва не позначаються на здоров'ї споживачів. Таким чином наші клієнти не просто підвищують показники свого врожаю, але також домагаються комерційних успіхів.

Листкове підживлення кукурудзи цинкомУ вирощуванні кукурудзи листкове підживлення цинком на сьогоднішній день є важливим етапом по догляду за врожаєм. Дана культура дуже чутлива до кліматичних змін і може бути заражена хвороботворним грибком. Паразити також можуть завдати шкоди всьому полю, чому фермер може не зібрати урожай зовсім. Саме цинк у складі листової прикормки для кукурудзи підвищує швидкість відновного процесу. Він зміцнює імунітет рослин і сприяє розвитку. Слід враховувати, що пріоритетом нашої компанії є не рекордне зростання рослин, а їх повноцінна життєздатність - тільки завдяки комплексному догляду можна домогтися результатів у зборі врожаю. Наша листкове підживлення з високим вмістом цинку випускається разом з інструкцією. Фахівці компанії настійно рекомендують дотримуватися всіх правил і бути обережним у застосуванні і зберіганні.

На офіційному сайті «Високого врожаю» розміщена інформація про все асортименті компанії. Тут Ви можете вибрати відповідні препарати для своїх полів, а також порівняти їх ефективність. Листова підгодівля кукурудзи цинком на даний момент є однією з останній розробок. Вартість речовини Ви можете дізнатися за телефоном. Який вказаний на сайті.

Мінеральні речовини абсолютно безпечні для споживача рослинний продуктів харчування, які були оброблені нашими препаратами. Вибирайте якісні добрива, які містять натуральні елементи, в тому числі бром, магній і цинк. Кукурудза, яка потребує листковому підживленні, може дати високий урожай - досить тільки зробити замовлення за номером, який вказаний на екрані.