Оберіть мову: УКР РУ



Акция!!!
При заказе продукта в объеме 300 литров
доставка бесплатно!

     ЗВОНИТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

    Или закажите звонок

 

 

 

 

 

 

 

Сірчанокислий цинк добриво

Сірчанокислий цинк добривоБудь-яке добриво є дуже важливою складовою ефективного вирощування рослин. У цій справі важливо не тільки купити хороший препарат, але і вибрати найбільш підходяще добриво для певної культури і для ґрунту, на якому посаджено рослину. Так, наприклад, при дефіциті цинку в ґрунті варто звернути увагу на сірчанокислий цинк добриво.

Недостатня кількість такого мікроелемента досить негативно позначається і на зростанні рослин і на якості їх плодів. Добриво на основі сірчанокислого цинку сьогодні активно застосовується професійними фермерами і любителями, які вирощують квіткові, плодові, ягідні і овочеві культури на своїй ділянці. Вартість добрива (сірчанокислий цинк) сьогодні є невисокою. У той же час сучасні виробники таких препаратів гарантують їх високу ефективність.

Якщо Ви бажаєте придбати високоякісне (сірчанокислий цинк) добриво, то Вам обов'язково варто звернути увагу на продукцію вітчизняного виробника ТОВ «Високий врожай».

Добриво (сірчанокислий цинк) компанії «Високий урожай» є екологічно безпечним і високоефективним регулятором росту рослин, який можна застосовувати для плодових, ягідних, квіткових та інших видів культур. У цьому вже особисто переконалися сотні українців, які зупинили свій вибір саме на добриві на основі сірчанокислого цинку від компанії виробника «Високий урожай». Наша компанія постійно вдосконалює свої препарати, тому сьогодні наше добриво - це збалансований і високоефективний комплекс для активізації нормального росту рослин, який показує чудові результати.