Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Листкове підживлення соняшнику бором

В Україні соняшник займає особливе місце в сфері сільського господарства. Це відбивається на стані грунту, так як даний вид культури дуже вимогливий. Листова підгодівля соняшнику бором здатна запобігти захворюванням рослин, а також вона сприяє повноцінному розвитку в суворих умовах.

Листкове підживлення соняшнику боромКомпанія «Високий урожай» випускає на ринок України кошти, які спрямовані на підвищення якості сільськогосподарської продукції. У той же час, наші фахівці стежать за тим, щоб препарати з бором в листковому підживленні соняшнику, ріпаку, кукурудзи та інших рослин не впливали на стан здоров'я споживачів. Завдяки тому, що наше підприємство продовжує розвиватися, безліч фермерів в Україні можуть собі дозволити якісні добрива по вітчизняній вартості.

Ми використовуємо натуральні речовини, які беруть участь в життєдіяльності різний культур рослин. Ціни на всі наші препарати можна уточнити у менеджера по телефону, а також ми надаємо повну інформаційну підтримку своїм клієнтам. Листова підгодівля соняшнику бором не тільки підвищує урожай, але і покращує якості зерен. Вміст жирів і протеїнів кукурудзи наших клієнтів на порядок вище, що сприяє просуванню товару на ринку.

Після того, як ви замовите для своїх полів кукурудзи листову підгодівлю з бором, ми доставимо замовлення в будь-яке місто України, який Ви вкажете. Також Ви отримаєте інструкцію щодо зберігання та використання наших препаратів. Грамотне використання стимуляторів росту дозволяє контролювати розвиток врожаю і сприяти підвищенню якості насіння соняшнику. Завдяки бору в листковому підживленні Ви зміцнюєте стебло, кореневу систему і підвищуєте стійкість рослини до захворювань.

Замовляйте ефективні українські препарати для сільського господарства. В асортименті нашої компанії Ви можете знайти речовини для різноманітних культур, в тому числі і для соняшника. Ціни на листкові підживлення з бором можна дізнатися за номером телефону, який вказаний на сайті.