Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Хелат міді

Хелати сьогодні широко застосовуються в рослинництві. Однак не всі підприємці знають про природу хелатов міді, цинку, марганцю, кальцію та інших мікроелементів. З цієї причини людина може нашкодити рослині або відмовитися від незнайомих ефективних препаратів, вважаючи їх небезпечними. Дане органічна сполука має переваги перед розчинами солей, так як більш добре засвоюється організмом як рослини, так і тварини.

Хелат мідіХелат міді застосовується у виготовленні ліків і кормів, а рослини споживають його в складі добрив і регуляторів росту. Наша компанія «Високий урожай» виробляє і інші засоби для рослинництва, дослідження яких показали їх ефективність. Ви можете ознайомитися з повним асортиментом виробництва на офіційному сайті компанії.

Ми продовжуємо випускати на ринок України препарати з високим вмістом хелатов кальцію, міді, цинку та інших елементів. Також на нашому сайті вказано, які кошти найбільше підходять для конкретних культур рослин. Завдяки рекомендаціям фахівців компанії «Високий урожай» наші клієнти можуть підібрати оптимальний план догляду за своїми рослинами і зібрати більш якісну продукцію. Препарати з хелатами міді, наприклад, використовуються в обробці насіння пшениці, кукурудзи, сої та ячменю. В результаті паростки більш стійкі перед змінами погодних умов.

На нашому сайті можна більш детально ознайомитися зі складом всіх добрив виробництва «Високий урожай». Також Ви можете дізнатися про метод дії активних речовин, а переконатися в тому, що хелат міді в добривах дуже корисний для рослин, Вам допоможуть результати наших досліджень, які також викладені на офіційному сайті компанії.

Дізнавайтеся вартість наших препаратів і замовляйте відповідні речовини по телефону, який вказаний на екрані. Ми продовжуємо розширювати асортимент, тому у Вас є широкий вибір добрив від засобів з хелатами цинку і міді, до регуляторів росту з бором.