Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Емістим С інструкція із застосування

Емістим С інструкція із застосуванняДля підвищення врожайності та стійкості до несприятливих факторів бобових, зернових, овочевих та інших культур в сучасному землеробстві використовуються високоефективні препарати. Називаються вони регуляторами росту. Бувають вони різними і за своїм складом, і за призначенням, і за ефективністю. Наше підприємство займається випуском такої продукції і рекомендує свій продукт Емістим С. Інструкція із застосування засобу містить всю необхідну інформацію про нього самого, а також поради щодо методики його використання. Хочеться відзначити, що Емістим — не токсичний, отриманий природним шляхом, при цьому дуже ефективний. Аграрії України повинні спробувати в дії Емістим С. Інструкція із застосування допоможе не помилитися з пропорціями в момент розведення речовини водою, а також коректно застосувати приготований розчин. Слідуючи викладеним в ній рекомендаціям, можна домогтися від використання даного засобу максимальної результативності.

В інструкції із застосування Емістиму С вказано, що йому характерний широкий спектр дії. Це і справді так. Він здатний чинити благотворний вплив на різні частини рослини. З його допомогою можна зміцнити й оздоровити кореневу систему, а також листя, стебла і так далі. Також слід зазначити, що Емістим С (в інструкції із застосування про це теж є) являється відмінним засобом для підвищення врожайності практично всіх культур. Зібрані плоди будуть і кращими, і красивішими, і навіть смачнішими.

Замовляйте в нашій фірмі високоефективний регулятор росту Емістим С. Інструкція із застосування допоможе Вам правильно ним скористатися.


У нашому асортименті є також інша корисна для землеробства продукція. До кожного засобу додається зрозуміла інструкція із застосування. Емістим С та інші регулятори росту нашого виробництва купити можна за доступною ціною, якщо з питань закупівлі звернутися в до нас безпосередньо.