Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Гумат калію, пшениця

На сьогоднішній день неможливо вирощувати рослини і культуру без застосування добрив і регуляторів росту. В іншому випадку буде велика втрата врожаю. Хочемо звернути Вашу увагу на Гумат калію, пшениця під впливом якого порадує Вас своїми властивостями. Він являє собою розчинну калійну сіль гуманової кислоти, яка є ефективним стимулятором росту культур як закритого, так і відкритого грунту.

Гумат калію пшеницяУ складі Гумат калію для пшениці, міститься багато різних компонентів, які в поєднанні дозволяють давати такий ефективний результат. Ще хочемо звернути Вашу увагу і на те, що в своєму складі хімічно вільних кислот він не має, що є дуже важливим фактором.

Обробляти пшеницю Гумат калієм потрібно перед посівом. Це можна зробити трьома основними способами. Під час покупки даного препарату, кваліфікований фахівець обов'язково надасть Вам інформаційну консультацію щодо правильного його використання.

Якщо Вас цікавить Гумат калію, пшениця під впливом якого порадує Вас багатим урожаєм, тоді Вам варто звернутися до нас в компанію. Ми є вітчизняним виробником ефективних і екологічно безпечних регуляторів росту.

Для пшениці Гумат калію у нас Ви зможете купити з повною впевненістю в його високій ефективності використання. Він підвищує якість і обсяги врожаю. Тому отриманим результатом Ви гарантовано залишитеся задоволені.

Звертайтеся саме до нас, якщо хочете для пшениці купить Гумат калію за вигідними і виправданими цінами. Ми приємно дивуємо своїх клієнтів не тільки високою якістю своєї продукції, а й її доступною вартістю.