Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Бор для ріпаку

Бор для ріпакуНаше підприємство продовжує розширюватися і розвивати свої можливості. Ми пропонуємо нашим постійним клієнтам звернути увагу на нові засоби з бором для ріпаку по догляду за сільськогосподарськими культурами. У нашому асортименті на сьогоднішній день є препарати для вирощування рослин не тільки в різній грунті, але також і при різних умовах.

Ви шукаєте бор для ріпаку? Звертайтеся до нашого менеджера і дізнавайтеся про препарати, які ідеально підійдуть до Вашого городу. Ми працюємо не тільки з корпоративними клієнтами, а й з приватними особами, тому Ви можете зробити замовлення на будь-який обсяг товару.

В Україні родючі землі, але навіть вони виснажуються. Щоб продовжувати використовувати поля і випускати на ринок дійсно якісну продукцію, необхідно прикладати зусилля в процесі посіву. Коли рослина розвивається, воно може піддаватися агресивного впливу сонця, вологи, грибка та інших паразитів. Також слід враховувати довготривалі несприятливі кліматичні зміни, вплив яких для ріпаку усуває бор.

Багаторічні дослідження показали, що бор для ріпаку приносить величезну користь. Він бере участь у розвитку кореневої системи, харчуванні, диханні. Якщо його вміст у грунті низька, Ваші рослини можуть зупинитися в розвитку і не принести плодів. Ризик не окупити багатомісячну роботу на полях дуже високий на територіях центральної України. З цієї причини наші замовники шукають натуральні добрива для ріпаку з бором, які не просто допомагають домогтися високого врожаю, але також і позитивно впливають на смакові якості продукції.

Завдяки нашим розробкам кожен вид сільськогосподарської культури може розкрити свій потенціал. Наші засоби збагачують землю життєво важливими мікроелементами і виконує захисну функцію. Клієнти підприємства відзначають зниження частоти заражень рослин і більш високі показники стійкості перед несприятливими умовами після обробки полів рапсу мікроелементами бору.