Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Емістим регулятор росту інструкція

Емістим регулятор росту інструкціяРегулятори росту використовуються в сучасному землеробстві досить часто. Не варто скептично або зовсім негативно ставитися до цих препаратів. Хороший препарат природного походження допоможе краще реалізувати потенціал різних культур, закладений в них природою і селекцією. При цьому він не завдасть шкоди, так як отриманий природним шляхом, а значить, максимально безпечний для рослин і навколишнього середовища. Одним з таких безпечних і ефективних препаратів є наш продукт — Емістим (регулятор росту). Інструкція, що додається до даного препарату, повідає про способи найбільш раціонального його застосування. Тут аграрій знайде пропорції, згідно з якими слід розводити концентровану речовину водою. За умови точного дотримання рекомендацій інструкції, регулятор росту Емістим обов'язково вчинить благотворний вплив на сходи і отриманий врожай.

Як і в разі регулятора росту Емістим, інструкція повинна додаватися до будь-якого препарату, що використовується в аграрній справі. Тут, як в медицині, без рекомендацій до застосування використовувати препарат не варто. Наслідки неправильного використання препаратів можуть бути різними: від нешкідливих до вельми небажаних. Далеко не кожна речовина така ж безпечна, як наш регулятор росту Емістим. Інструкція тому повинна бути обов'язково хоча б для того, щоб переконатися, що цей продукт здійснює саме ту дію, яку потрібно.

Звертайтеся безпосередньо на наше підприємство, якщо є бажання вигідно купити Емістим (регулятор росту). Інструкція з доступно викладеною інформацією допоможе Вам правильно використовувати препарат і домогтися при цьому максимального ефекту.

Телефонуйте нам, щоб купити Емістим регулятор росту! Інструкція додається!