Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Молібден для підгодівлі

Щоб отримати багатий врожай, потрібно докласти дуже багато своїх зусиль і витратити багато вільного часу. Але це ще не гарантує досягнення бажаного результату. Через погодні умови або шкідників вся Ваша праця може пройти даремно. Щоб уникнути подібних ситуацій і зберегти впевненість в досягненні кращих результатів, придбайте Молібден для підгодівлі. Він являє собою комплексний препарат з дуже широким спектром дії.

Молібден для підгодівліДля підгодівлі Молібден є ефективним регулятором росту рослин і їх рідким добривом. Він є діючою речовиною, яка збалансована комплексом біологічно активних речовин синтетичного та природного походження. Він має вигляд напівпрозорої рідини, яка легко розчиняється у воді.

За допомогою Молібдену для підгодівлі здійснюється вирощування шляхом обприскування посівів багатьох культур. Він істотно активізує їх життєві процеси. Тому його використання істотно підвищує врожайність і якість вирощених культур.

Якщо Вас цікавить ефективний і безпечний Молібден для підгодівлі, тоді звертайтеся до нас в компанію «Високий урожай». Ми є вітчизняним виробником екологічно безпечних регуляторів росту. У нас представлений великий вибір різних препаратів, серед якого Ви зможете знайти те що Вам потрібно.

Завдяки Молібдену для підгодівлі, Ви зможете захистити свій урожай від негативного впливу зовнішнього середовища і від багатьох шкідників.

Дізнатися більше змістовної інформації про Молібден для підгодівлі Ви зможете на нашому сайті. До того ж пам'ятаєте, що Ви завжди можете скористатися безкоштовною консультацією нашого кваліфікованого фахівця.