Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Мікроелементи бор ціна

Мікроелементи бор цінаЯкщо Вас цікавить, де можна знайти якісні засоби для землеробства, в складі яких є натуральні мікроелементи (бор), ціна таких препаратів нашого виробництва Вас здивує. З радістю повідомляємо нашим постійним клієнтам про поповнення в асортименті виробництва «Високий урожай». Ми розробили нову технологію обробки сільгосп культур перед посівом. Щоб рапс і соняшник могли з року в рік приносити багато продукції, ми представляємо Трептолем. Наш новий препарат збагачує грунт і сприяє швидкому зростанню рослини починаючи з самого початку сезону.

Рекомендуємо звернути увагу на вітчизняну продукцію, в складі якої переважають натуральні мікроелементи - бор, ціна якої найвигідніша для українського фермера. Наша компанія працює над тим, щоб запропонувати як можна більш якісні речовини і взяти участь в поширенні екологічно чистих продуктів харчування на ринку України.

В процесі виготовлення речовини, ми орієнтувалися на те, щоб забезпечити рослинам безпечний розвиток. Тепер Ви можете не боятися морозів і посухи, так як під впливом натуральних і недорогих за ціною мікроелементів бору соняшник не тільки виросте, але і принесе великий обсяг маслянистих великих насіння. Рекомендуємо ближче ознайомитися зі складом препарату і дізнатися його вартість у менеджера виробництва.

Переваги нашої компанії полягають не тільки в низькій ціні препаратів з мікроелементами бору. Досвідчені фахівці «Високого врожаю» добилися того, щоб виготовити безпечні для споживачів кошти, які не просто збільшують обсяги врожаю, але і сприяють високим смаковим якостям продуктів. З нами можна задовольнити потреби українців без великих витрат на виробництво. Наявність в складі речовин активних мікроелементів бору не впливає на ціну, але дозволяє постачати великі підприємства високоякісною продукцією.

На нашому сайті детально описано дію не тільки препарату, але і значимість його компонентів для рослин. Якщо Ви робите замовлення у нашій компанії, разом з товаром ми надаємо методичний посібник щодо його використання. Якщо Ви ще не придбали висококласні добрива з високим вмістом мікроелемента бору, ціну на них дізнатися можна по телефону.