Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Підгодівля бором

На сьогоднішній день підгодівля бором вважається закономірним етапом по догляду за рослинами. На ринку спостерігається високий рівень конкуренції, тому підприємці змушені шукати шляхи, як підвищити якості свого врожаю, але при цьому не нашкодити споживачеві. Наша компанія випускає в Україні кошти, які використовують в якості підживлення рослин. Бор, цинк, магній і багато інших мінеральних елементи в складі наших препаратів є головними. Завдяки використанню натуральних речовин вартість наших товарів доступна для українського підприємця, а якість насіння соняшнику з його поля лідирує на внутрішньому ринку.

Ріпак і соняшник дуже популярні культури. Це обумовлено широким застосуванням цих рослин в різних видах промисловості. Однак вони дуже вимогливі, а різкі зміни погодних умов може і зовсім позбавити фермера врожаю. Щоб запобігти загибелі рослин, наша компанія пропонує спеціальну підгодівлю бором, який бере участь у всіх видах життєдіяльності ріпаку та соняшнику. У перший же сезон застосування наших препаратів вміст олії в насінні і їх кількість значно підвищується. Не менш важливим є стійкість перед хворобами. Ці результати підтверджені дослідженнями рецептури підгодівлі «Високого врожаю» з бором. На офіційному сайті компанії Ви можете дізнатися більше про механізм роботи нашої продукції.

Рекомендуємо дотримуватися правил, як використовувати наші препарати. Підживлення бором може нашкодити, якщо зловживати або застосовувати її в невідповідних умовах. Телефонуйте нам за телефоном, щоб уточнити деталі, довідатися про ціни або зробити замовлення.

На нашому сайті також викладена інформація про інші стимуляторах зростання. Вони призначені для рослин різних культур і сприяють ефективному розвитку плодів. Вибирайте відповідні підгодівлі з магнієм, бором, цинком та іншими мінеральними елементами, щоб поліпшити показники свого врожаю без шкоди споживачам.