Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Листкове підживлення цукрових буряків цинком

Листкове підживлення цукрових буряків цинкомЦукрові буряки — дуже потрібна рослина. З буряка українські підприємства виробляють один з головних продуктів в нашому раціоні, а саме цукровий пісок. Буряк вирощують багато фермерських господарств та приватних фермерів. Кожен з них намагається зробити все, щоб отримати хороший урожай.

Листкове підживлення цукрових буряків цинком досить-таки популярне в наш час. Цей метод поліпшення продуктивності буряка випробували фермери в Україні та за кордоном і оцінили його ефективність. Внесення добрив за допомогою обробки листя не несе за собою якихось складнощів. При цьому позитивний ефект від такого заходу буде обов'язково. Цинк в складі добрива сприяє прискоренню протікання окислювально-відновних процесів. Листкове підживлення цукрових буряків цинком допомагає активізувати синтез сахарози, аскорбінової кислоти та інші важливі процеси. Як наслідок, рослина краще розвивається, при цьому процес розвитку і росту відбувається природним шляхом. Листкове підживлення цукрових буряків цинком в комплексі зі стимуляторами росту — це хороша альтернатива у випадку вирощування овочевих культур з гібридного насіння. Таке багатокомпонентне добриво значно знижує кількість мутацій, що, безсумнівно, позитивно позначається на якості отриманого врожаю. Важливим фактом є також те, що листкове підживлення цинком цукрових буряків — це відмінний спосіб укріпити «здоров'я» рослин. Пагони, оброблені препаратами з вмістом цинку, краще протистоять хворобам, легше переносять посуху, а також спеку і заморозки.

Листкове підживлення цукрових буряків цинком дасть максимально позитивний ефект, якщо використовувати для цього наші препарати.

Звертайтеся в нашу компанію, якщо потрібно купити за хорошою ціною препарат для листкового підживлення цинком цукрових буряків та інших культур. Дивіться наш каталог. У ньому обов'язково знайдеться те, що Вам потрібно.