Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Добриво котре містить мідь

Більшість підприємців зі сфери сільського господарства знають, що добриво, котре містить мідь, сприяють динамічному зростанню ще на ранніх етапах розвитку рослин. Саме пшениця, ячмінь, рапс, соя і кукурудза потребують мінеральних речовинах, що їх може бракувати в грунті. На міжнародному ринку існує багато засобів, які можуть збагатити поля і насіння рослин корисними речовинами, але найоптимальнішим рішенням для українського підприємця залишається продукція компанії «Високий урожай».

Добриво котре містить мідьНаша команда випускає різноманітні препарати, котрі містять бор, мідь, цинк. Добрива нашого виробництва відрізняються не тільки складом, але і вигідною вартістю. Завдяки тому, що ми використовуємо сучасні технології і безперервно проводимо дослідження різних культур рослин, наша продукція приносить максимальну користь при мінімальних витратах. Важливим є і безпеку наших засобів, котрі містять мідь. Добрива компанії «Високий урожай» не відбиваються на здоров'я споживачів, тому насіння і плоди сільгосп рослин наших клієнтів можна вживати в їжу. При цьому якість продуктів значно вищі за середньостатистичні, про що говорять результати досліджень - про них Ви можете докладніше дізнатися на сайті виробника добрив, що містять мідь.

Рекомендуємо вибрати найефективніші засоби для певних рослин в асортименті. Співробітники компанії виклали повну інформацію про препарати, щоб Ви були впевнені в своєму виборі. Добриво, котре містить мідь, можна замовити за телефоном в будь-яке місто України. Ви можете також зателефонувати нашому співробітнику, щоб уточнити вартість товару.

Комплекс мінеральних речовин слід застосовувати суворо за інструкцією. Ми рекомендуємо ознайомитися з правилами застосування препаратів, щоб ефективно боротися з наслідками посухи, грибка і перепадів температур. Замовляйте добрива вітчизняного виробництва, котрі містять мідь, бор, магній, цинк та інші біологічно активні речовини. З нами Ви підвищите якість врожаю і підніметеся на новий рівень в рослинництві.