Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Добриво рідке бор

Добриво рідке борБудь-фермер, який займається вирощуванням різних культур в значному обсязі, знайомий з використанням засобів захисту і добрив для рослин. Адже такі кошти дозволяють не тільки збільшити урожай, але і зробити культури більш здоровими. А одним з обов'язкових засобів для покупки є добриво рідке бор, яке застосовується відразу з декількома культурами і відмінно зарекомендувало себе.

Наше добриво бор (рідке) активно використовується фермерами для обробки грунту під соняшник, столові й кормові буряки, білий буркун та інші культури. А причина цього в тому, що всі ці рослини чутливі до дефіциту бору, тому рідке добриво є необхідністю для їх вирощування у великих обсягах. Але так, як вартість цих товарів досить доступна, то її може дозволити собі буквально будь-який фермер.

Для того, щоб купити у нас добриво рідке (бор або будь-яке інше), Вам потрібно лише вибрати відповідний товар від однієї з компаній-виробників, так як ми намагаємося забезпечити всіх клієнтів великим вибором товарів.


Рідкий бор (добриво) є дуже популярним товаром, який може значно збільшити урожай без особливих витрат і складнощів. Але перед тим, як купити і почати використовувати його, Вам слід переконатися, що це саме те добриво, яке підійде Вашим культурам, а також вивчити необхідне дозування при використанні і багато інших питань. І якщо Ви вирішили організувати добриво рідким бором вперше, то наші співробітники можуть допомогти Вам радою і навіть провести невелику консультацію з основних питань, пов'язаних із застосуванням даного препарату.