Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Емістим Р

Емістим РОтримати хороший (великий, якісний) урожай сучасному аграрію трохи легше, ніж це було раніше. Для оздоровлення та зміцнення кореневої системи і пагонів рослин, а також для активізації їхньої врожайності зараз використовуються спеціальні препарати. Препарати бувають синтетичними і такими, що отримані біологічним шляхом. Емістим Р — препарат природного походження. Ця речовина є одночасно стимулятором росту і своєрідною вакциною для рослини від багатьох хвороб і нападок шкідливих комах. Емістим Р відрізняється дійсно широким спектром дії. Він благотворно впливає практично на всі частини рослини. Він зміцнює коріння, робить його більш розвиненим і сильним. Він покращує стан пагонів, листя. Також результатом застосування цього препарату буде підвищення врожайності культури. Плоди виходять більшими і смачними.

Щоб Емістим Р позитивно вплинув на культуру, необхідно його правильно і своєчасно використовувати. Розводити водою його слід, дотримуючись рекомендованих пропорцій. Застосовувати водний розчин препарату теж слід акуратно, не шкодуючи але і не заливаючи їм рослину. Використовувати препарат потрібно на певних етапах розвитку рослини. Тоді він буде чинити спрямовану дію. За умови правильного застосування результативність використання Емістиму Р можна буде оцінити ще до появи плодів. Рослини будуть помітно здоровішими і сильнішими. Їм не страшні будуть різні несприятливі умови, хвороби, значна частина шкідників. Навіть якщо рослина, до якої застосовувався Емістим Р, все-таки захворіє, одужання прийде до неї набагато швидше, а негативні наслідки будуть мінімальними.

В Україні Емістим Р від виробника купити можна в нашій компанії. ТОВ «Високий врожай» — вітчизняний виробник високоефективних препаратів для обробки рослин та насіння.