Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Підгодівля соняшнику бором

Підгодівля соняшнику Бором користується великим попитом, так як вона змогла довести високу ефективність свого використання. Він являє собою спеціальний препарат, до складу якого входить регулятор росту рослин. Він має вигляд світло-коричневої рідини, що має запах аміну. До того ж він добре розчиняється у воді.

Підгодівля соняшнику боромЩоб радував урожай і приносив бажаний результат, одних зусиль мало. За допомогою підгодівлі соняшнику Бором, Ви зможете зберегти безпеку цієї рослини і в рази підвищити його урожай. Цей препарат, потрапляючи в рослину, діє синергетично. Це проявляється в швидкому зростанні рослини, в її захисті від негативного зовнішнього впливу і багато в чому іншому.

Підгодівлю соняшнику Бором практикують практично всі, хто займається сільськогосподарською діяльністю. Вона демонструє тільки кращі показники свого використання, тому і набуває популярності. Розглянутий препарат підвищує стійкість рослин до хвороб і до різних погодних умов. Він не тільки підвищує врожайність рослин, але і покращує їх якість.

Якщо Вас цікавить недорога підгодівля соняшнику Бором, тоді звертайтеся до нас в компанію. У нас представлений великий вибір перевірених і екологічно безпечних регуляторів росту. Наша продукція визнана ефективним способом збереження і збільшення виробництва продукції землеробства.

Якщо Ви давно мрієте про багатий врожай і вся Ваша праця не дає бажаних результатів, значить, Вам потрібна підгодівля соняшнику. Бор не змиваються дощем, тому він успішно зможе справлятися зі своїм призначенням при будь-яких температурних умовах.

Звертайтеся до нас, щоб дізнатися більше корисної інформації про підгодівлю Бором соняшнику.