Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Добрива що містять бор

Добрива що містять бор використовуються для вирощування ріпаку та соняшнику. До їх складу входить спеціальний регулятор росту, діючою речовиною якого є композиція біологічних речовин синтетичного і природного походження. Вони мають вигляд коричневої однорідної рідини з явним запахом аміну. Плюс до всього вони добре розчиняються у воді.

Добрива що містять борЗа допомогою добрив що містять бор, Ви підвищите врожайність соняшнику і ріпаку та зміст в них масла. Вони реалізуються в полімерних каністрах об'ємом десять літрів. Їх застосовують шляхом позакореневого підживлення рослин. Вони позитивно впливають на ріст і якість рослин, впливаючи на їх швидке нарощування репродуктивних органів і вегетативної маси. Під впливом препаратів у рослин не так сильно обпадають квітки.

Добриво що містить бор забезпечує культурі повний захист від різких перепадів погодних умов, заморозків, посухи або навпаки підвищеної вологи. Воно захищає її від багатьох захворювань і інших небезпечних подразників.

Якщо Вас цікавлять добрива що містять бор, тоді пам'ятайте, що придбати їх Ви можете у нашій компанії «Високий урожай». Ми є вітчизняним виробником регуляторів росту рослин, які звертають на себе увагу своєю високою ефективністю і екологічною безпекою.

Завдяки удобренню що містить бор, Ви гарантовано зможете отримати очікуваний урожай. Він не тільки підвищує врожайність культури, а й її якість. На його характеристики можна покластися завжди.

Скористайтеся безкоштовною консультацією нашого кваліфікованого фахівця, щоб дізнатися всю необхідну інформацію про використання добрива що містить бор.