Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Препарат емістим

Препарат емістимКожному агроному або фермеру відомо, що вирощувані їм культури потребують не тільки періодичної обробки спеціальними препаратами від шкідників, але і їх підживлення. Якщо коренева система у рослин дуже слабка, то ймовірність хорошого врожаю помітно знижується. Рослина слабшає і гине під впливом різних хвороб і природних умов.

Підприємство «Високий урожай» радить Вашому фермерському господарству обзавестися таким потрібним і ефективним біостимулятором росту, як препарат «Емістим». Даний препарат в рази покращує розвиток коренів рослини, воно зміцнюється і починає повноцінно рости.


Препарат «Емістим»
стане «рятівником» Ваших зелених насаджень. Даний препарат вигідний також і тим, що не містить токсичних речовин і тому не шкодить рослині і його плодам. Це своєрідний комплекс вітамінів для знесиленої рослини, який благотворно впливає на всю рослину в цілому.

Підприємство «Високий урожай» особливо рекомендує скористатися препаратом «Емістим» тим агрономам, які ось уже кілька років терплять втрати і невдачі через загибель своїх культур. Українські агрономи і фермери стоять на сторожі, адже в останні роки погодні умови не давали можливості молодим культурам прийнятися і вирости. Часто не вистачає вологи і сонця.

Але досвідчені аграрії досліджують ринок добрив і біостимуляторів, і починають співпрацювати з нами. Щоб підвищити ефективність сходу і проростання насіння, їх до посіву обробляють препаратом «Емістим». Зернятка просочуються необхідними вітамінами і мінералами, і в подальшому можуть протистояти негоді або хворобам. Цей засіб є найефективнішим і дієвим серед інших біостимуляторів.

Ви шукаєте правильне рішення, щоб Ваш урожай був рясним і посіви добре сходили? Тоді Вам слід звернутися за допомогою в компанію «Високий урожай» і вибрати для своїх рослин дійсно ефективний засіб. Ви можете придбати препарат «Емістим», зробивши замовлення через форму сайту або залишивши заявку по телефону.