Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Eмістим

EмістимВи турботливий агроном і бажаєте, щоб посаджені Вами рослини змогли пережити посушливе літо і дощову осінь? Вам необхідно придбати препарат «Емістим», щоб назавжди забутися про загиблі рослини або зів'ялі сходи.

Підприємство «Високий урожай» понад 20 років займається безпечними для рослин біорегуляторами росту. Якщо у Вас виникли труднощі з вирощуванням молодих рослин, замовте у нас регулятор «Емістим» і Ви будете приємно здивовані достиглим урожаєм.


Агрономи часто нарікають на те, що при посадці здорового і хорошого насіння сходи досить слабкі і ріст рослини бажає кращого. Щоб уникнути таких неприємностей, радимо Вам замочувати своє насіння в розчиненому у воді «Емістиму» на 7-8 годин. Якщо Ви висаджуєте цибулини квітів, то їх необхідно бризкати тільки перед посадкою в грунт. Якщо Ви займаєтеся посівом картоплі і овочевих культур, то препаратом бризкають на етапі появи бутонів, а ягоду обприскувати необхідно при початку цвітіння. Дуже важливо провести обприскування регуляторами одночасно з обробкою рослин від шкідників. Інакше можна подбати про зростання і забути про паразитів.

Рослина, яке збагатилося вітамінами «Емістиму» значно відрізняється від інших рослин своєю соковитою зеленню і відмінним зростанням. Для порівняння можете зробити експеримент і подивитися, як проростає насіння з регулятором а як без нього - це буде суттєва різниця.

Пропонуємо ознайомитися ближче з асортиментом нашої продукції на сайті. Ми впевнені, що Вам знадобитися не один препарат для успішного вирощування зелених культур.

Компанія «Високий урожай» співпрацює тільки з відповідальними і перевіреними виробниками, тому наша продукція буде для Вас найбільш затребуваною. Регулятор «Емістим» Ви зможете придбати у нас за прийнятними цінами.