Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Добриво Хелатін моно бор

Добриво Хелатін моно борХелатні добрива останнім часом стали дуже популярними. І в цьому немає нічого дивного. Ефективність і безпека таких препаратів вже доведена і вченими, і фермерськими господарствами. Вирощування зернових та овочевих культур становить складність саме тим, що являється дуже вимогливим до якості грунту. Грунт має властивість втрачати поживні речовини і мікроелементи. А без них хороший врожай соняшнику, кукурудзи, пшениці, буряка, помідорів або будь-якої іншої культури отримати не вийде. Щоб рослини нормально розвивалися, не гинули, не хворіли і давали багатий урожай, фермери часто використовують добриво Хелатін моно бор. Препарат цей просто незамінний в справі вирощування соняшнику та ріпаку. Він не тільки сприяє збільшенню кількості та якості насіння, але також позитивно впливає на вміст масел в них. Добриво Хелатін моно бор допоможе взяти максимум з ріпакового або соняшникового поля. Масло, вичавлене із зібраного насіння, буде якісним, корисним і смачним. І, що важливо саме для фермерського господарства, його буде багато.

Добриво Хелатін моно бор впливає не тільки на врожайність оброблюваної культури. Воно також сприяє поліпшенню її якісних характеристик. Рослини, до яких застосовується даний препарат, будуть значно менше хворіти. Добриво Хелатін моно бор при правильному використанні зробить коріння і бадилля рослини більш стійкими і до шкідників, і до хвороботворних мікроорганізмів, і навіть до несприятливих погодних умов.

Добриво Хелатін моно бор купити в компанії «Високий врожай» можна за хорошою прийнятною ціною.

Добриво Хелатін моно бор нашого виробництва відповідає заявленій якості на всі сто відсотків. Але ми наполягаємо на тому, щоб наші покупці дотримувалися рекомендацій по використанню. Інакше препарат не принесе користі або навіть може нашкодити.