Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Добриво з міддю

На сьогоднішній день фермери не уявляють свою роботу без добрив. Однак дуже важливо підбирати не просто ефективне, але і безпечний засіб, так як продукти рослинництва можуть потрапити в харчову сферу. Добриво з міддю є популярним препаратом, так як в його складі переважають натуральні мінеральні речовини, які особливо необхідні для популярних сільськогосподарських культур. Ріпак, соя, кукурудза, ячмінь і пшениця беруть все від добрив виробництва «Високий урожай», так як ми випускаємо кошти з максимально ефективним складом.

Добриво з міддюУ добривах з міддю нашої компанії можуть бути присутні й інші корисні речовини, як бор, цинк і магній. Вони беруть участь у всіх видах життєдіяльності рослин і сприяють швидкому зростанню. Після обробки насіння і посіву, вони виявляють більш високий опір хвороботворних мікроорганізмів і перепадів температур. Також наші препарати використовують в областях, де часто трапляються посухи. Добрива з міддю покривають оболонку насіння і проникають в серцевину - це забезпечує безпечне розвиток рослин на перших етапах. Дослідження показують, що культури наших клієнтів мають високу якість плодів і насіння, що високо цінується на ринку.

На офіційному сайті компанії Ви можете дізнатися більше про наші регулятори росту. «Високий урожай» розширює свій асортимент, але добриво з міддю залишається одним з найпопулярніших в Україні. Щоб довідатися про ціни і зробити замовлення, дзвоніть нам за телефоном.

Також на офіційному сайті виробника можна дізнатися про метод роботи наших препаратів. Співробітники компанії виклали всю інформацію про склад добрив, вплив міді та інших мікроелементів на рослини і застосуванні засобів. Також разом із замовленням ми висилаємо клієнтам правила використання наших добрив. Рекомендуємо дотримуватися правил і дотримуватися норм безпеки під час роботи з міддю. Добрива максимально ефективні при обробці насіння зазначених на сайті культур. Більш детальну інформацію можна дізнатися за телефоном.