Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Купити бор для підгодівлі соняшнику


Купити бор для підгодівлі соняшникуСоняшнику потрібно дуже багато поживних речовин протягом всього його життєвого циклу. Завдяки насиченості корисними елементами, квіти часто залучають паразитів. Для того, щоб отримати нормальний урожай, потрібно приділяти багато часу і сил обробці грунту і лікування хвороб, а також купити бор для підгодівлі соняшнику. Процес добрива рослини проходить в два етапи. Щоб визначити, коли саме варто застосовувати бор для підгодівлі соняшнику, купити який буде недорого, а коли інші речовини. Дослідження показали, що калій, фосфор і азот, наприклад, сприймаються рослинам в різний період розвитку.

Шукаєте, де можна купити бор для підгодівлі соняшнику? Дивіться в асортименті нашого підприємства і замовляйте товар. У нас Ви знайдете багато ефективних регуляторів росту, які не зашкодять ні людині, ні врожаю.

Під час добрива рослин, необхідно знати, що азот вживається соняшником в якості підгодівлі, для якого можна ку пити бор, лише під час активного цвітіння, а фосфор приймається до початку кольору. Калій же варто давати до періоду дозрівання. Також рекомендують удобрювати квіти ще з осені, так як весняне удобрення не приносить такої великої користі. Підживлення ж проводять тоді, коли у рослини сходять листя. Ви можете купити у нас бор для пізньої підгодівлі соняшнику. Ця речовина сприяє зростанню квітів і насіння.

Вся продукція, яка продається у нас, проходить перевірку. Клієнти, які вже купили бор для підгодівлі своїх соняшників, відгукуються про це простому хімічному складі, адже він не шкодить структурі рослини.

Якщо Вам все ж необхідний бор для підгодівлі соняшників, купите його по телефону або прямо на сайті одним натисканням кнопки.