Оберіть мову: УКР РУ



Акция!!!
При заказе продукта в объеме 300 литров
доставка бесплатно!

     ЗВОНИТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

    Или закажите звонок

 

 

 

 

 

 

 

Молібден амонію добриво

молібден амонію добривоНе варто недооцінювати роль мінеральних добрив в сфері вирощування різних рослин. В Україні на сьогоднішній день спеціальними комплексами для поліпшення росту всіляких культур користуються практично всі: і досвідчені фермери-професіонали, і звичайні садівники-любителі. Дуже затребуваним в наш час вважається молібден амонію добриво. Такий хімічний елемент як молібден є дуже важливим для синтезу білкових речовин. Недостатня кількість молібдену приводить до накопичення нітратів. Тому дуже важливо використовувати добриво (молібден амонію), якщо ґрунт  не дозволяє дати рослинам достатню кількість таких мікроелементів. Сучасні комплекси для росту рослин дозволяють вирощувати здорові і якісні чагарники, квіти, плодові культури і т.д.

Якщо Ви підшукуєте дійсно високоефективне і екологічно безпечне добриво (молібден амонію), то ми радимо Вам купити хороший вітчизняний препарат від компанії ТОВ «Високий врожай».

Багато українців віддають перевагу замовленню добрива (молібден амонію) безпосередньо у компанії виробника. Такий спосіб придбання комплексів біологічно активних речовин є найбільш вигідним і раціональним. Тому, якщо Ви в пошуках вітчизняного добрива найвищої якості, то Вам неодмінно підійде продукція фірми «Високий урожай». Ми пропонуємо садівникам і фермерам найбільш якісне та доступне добриво з діючою речовиною молібден амонію. Ви будете приємно здивовані результатом застосування нашого добрива (молібден амонію).