Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Бор мікроелемент

Бор мікроелементНаша компанія «Високий урожай» поставляє фермерам України виключно якісні добрива, які сприяють швидкому зростанню і розвитку Ваших культур. Щоб домогтися високих результатів, наші клієнти купують перевірені насіння і користуються висококласної технікою. Але також вони готують землю і насіння до посівів. В результаті таких маніпуляцій виживання рослин в процентному співвідношенні зростає, а якість плодів тільки поліпшується. Завдяки нашій продукції клієнти компанії розвивають свої підприємства і забезпечують споживачів України якісними продуктами харчування.

Бор - мікроелемент, який є одним з найбільш важливих в розвитку молодого паростка. У Вас є можливість дізнатися про властивості компонента більше на нашому офіційному сайті.

В асортименті нашого виробництва можна знайти як універсальні засоби, так і спеціалізовані для певних рослин. На нашому сайті надано повний опис кожного товару, його основні комплектуючі та діюча речовина, як магній, цинк або бор. Мікроелемент абсолютно безпечний для споживача і не позначається на якості продукції.

Як відомо, соняшники мають дуже розвинену кореневу систему. Це виснажує грунт і може привести до того, що з кожним роком паросткам все складніше дістати з грунту корисні речовини. Їли обприскувати насіння перед посадкою нашими препаратами з високим вмістом мікроелемента бору, вони не тільки активніше розвиваються, але і стають менш схильні до захворювань. Засухи, проливні дощі, високі температури не несуть загрози полях наших клієнтів, які користуються нашими методичними порадами по догляду за рослинами.

Даний препарат має в своєму складі мікроелемент бору. Він сприяє швидкому росту рослин без нанесення шкоди їх структурі. З його допомогою у кореневої системи розкривається весь потенціал, і вона може живити стебло активніше середнього рослини. Також мікроелементи з ряду бору беруть участь в диханні і теплообміні, тому їх велика кількість дуже важливо для всіх, хто вирощує рапс або соняшник.

Ми наголошуємо на тому, що каталог препаратів регулярно поповнюється новинками. Ви можете замовити у нас будь-який засіб в будь-якій кількості. Ми готові надати всі документи на товар, в тому числі і з мікроелементами типу бору, і інструкцію з використання нашими препаратами.