Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Добриво рідке бор

На сьогоднішній день без удобрення грунту не обходиться не одне сільськогосподарське підприємство. На збагачення землі мінеральними речовини найкраще підходить добриво рідке. Бор в складі таких речовин грає найважливішу роль в розвитку рослин. Він сприяє не тільки швидкому зростанню стебла і кореневої системи, але також бере участь в процесі зміцнення волокон. Таким чином ваші поля здатні принести більш якісний урожай. При цьому бор в рідкому добриві не завдає шкоди навколишньому середовищу і не впливає на організм споживача.

Добриво рідке борКомпанія «Високий урожай» представляє на ринку України висококласні засоби для догляду за рослинами. У нашому асортименті Ви можете знайти стимулятори росту для окремих культур. Вони містять мідь, цинк, магній і бор. Рідкі добрива і капсули нашого виробництва спрямовані не на рекордні показники зростання сільгосп рослин, а на підвищення якості насіння і плодів. З цієї причини до наших послуг звертаються багато підприємців, які спеціалізуються на вирощуванні певних культур.

Щоб вибрати найефективніший засіб для Ваших полів, рекомендуємо ознайомитися з повним асортиментом рідких добрив. Бор, цинк, мідь та інші мінеральні речовини в складі наших препаратів максимально корисні на певних етапах розвитку рослин, тому ми описали метод дії речовин на офіційному сайті компанії «Високий урожай».

Ми не зупиняємося на своїх досягненнях і продовжуємо працювати над препаратами як універсальними, так і спеціалізованими. Якщо Вас цікавить добриво рідке, бор є найкращим елементом, який сприяє всебічному розвитку рослин. Читайте про новинки нашого виробництва і замовляйте препарати по телефону, який вказаний на сайті компанії.

Разом із замовленням ми висилаємо Вам методичний посібник по правильному застосуванню засобу. Рекомендуємо дотримуватися зазначених правил і бути обережними при роботі з рідкими добривами. Препарати з бором проходили випробування і відповідають санітарним нормам. Всі подробиці можна дізнатися на нашому сайті або по телефону.