Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Мікродобриво бор ціна

Мікродобриво бор цінаСпеціально для тих, хто піклується про споживачів України і своєї репутації, наша компанія з випуску та реалізації засобів для рослин, пропонує нове мікродобриво - бор. Ціна на всі наші товари доступна по телефону, але наша цінова політика орієнтована на підвищення якості харчової продукції в країні, тому ми працюємо над зниженням вартості своєї продукції.

Препарати виробництва «Високий урожай» представляють собою повноцінний комплекс високоактивних речовин, які сприяють зростанню, зміцненню рослин, а також запобігає зараженню. Наша продукція, в тому числі і недороге за ціною мікродобриво з бором, підвищує захисні властивості сільськогосподарських культур і здатність виживати в суворих умовах. Це дуже високо цінується клієнтами компанії, так як завдяки нашим речовин їх урожай збільшується, а якість плодів піднімає господарство на новий рівень в очах споживачів і партнерів.

Вас цікавить мікродобриво бор? Ціна на даний товар доступна по телефону. Телефонуйте до нашого менеджера по телефону і дізнавайтеся всі деталі.

Ми працюємо над збільшенням виробництва продукції землеробства. Регулятори росту і недорогі за ціною мікродобрива з бором, цинком і фтором розкривають весь природний потенціал Ваших рослин і підвищує ефективність роботи на полях. Ми забезпечуємо не тільки великі підприємства, а й господарства приватних осіб. Ви можете замовити необхідні кошти в будь-якому обсязі і полегшити свою роботу. Разом із замовленням в спеціальній упаковкою ми надаємо методичний посібник з використання хімікатів, в список яких входить мікродобриво з бором за ціною за тару.

Чекаємо Вашого дзвінка з приводу нашої продукції. На сайті компанії представлені різні речовини, серед яких є як багатофункціональні добрива, так і спеціалізовані для конкретних культур. Кожен аграрник має можливість вибрати саме той продукт, який підійде саме для його господарства. Для соняшнику ідеально підходить дешеве за ціною мікродобриво. Бор є в даній речовині діючим елементом.