Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Цитрат цинку добавки

Цитрат цинку добавкиЯкщо Ви вирішили зайнятися вирощуванням культур в комерційних цілях і для своїх власних потреб, але зіткнулися з поганими врожаями і не плодовитим грунтом, то Вам зможуть допомогти спеціалізовані товари, представлені в нашому каталозі. Наприклад, цитрат цинку (добавки) є відмінним варіантом для практично будь-якої культури і здатний істотно поліпшити Ваш урожай.

Для того, щоб у нас купити добавки цитрат цинку, Вам необхідно лише зв'язатися з нашими співробітниками, після чого зробити у них замовлення на обрані товари або обговорити з ними можливі варіанти, якщо Ви ще не визначилися з варіантом. І в такому випадку ми зможемо запропонувати Вам відповідний товар для саме Вашої ситуації, а також дати точні рекомендації з дозування добавок цитрату цинку. Адже на відміну від деяких ситуацій, тут більше - не означає краще.

Наш цитрат цинку (добавки) підходить для використання практично з будь-якими культурами, будь це рапс, зернові культури, кукурудза або інші товари. Але вони відрізняються необхідною кількістю використовуваного добрива, а також деякими іншими деталями використання.

Наша добавка цитрату цинку є лише одним з багатьох товарів, представлених в каталозі, тому Ви можете знайти у нас буквально все необхідне для проведення рослинництва. І хоч ми не єдині в Києві, хто пропонує подібні товари, але ми одні з небагатьох виробників в Україні. І тому всі наші товари представлені з гарантією якості і високою ефективністю, адже ми несемо відповідальність за кожен проданий товар.

Якщо Ви не знаєте, які добавки купити (цитрат цинку або інші), то Вам обов'язково допоможуть наші менеджери, які уточнять у Вас сферу застосування даного товару і запропонують оптимальний варіант під ситуацію. Адже якщо це зернова культура, то догляд за нею з використанням добавок буде сильно відрізнятися від аналогічних варіантів з кукурудзою або іншими рослинами.