Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Підгодівля цинком

Підгодівля цинкомУ сільському господарстві, а саме в рослинництві, дуже часто застосовуються різні добрива. Ці речовини розроблені і створені для того, щоб спростити фермеру працю, а також для того, щоб зробити цю працю більш продуктивною. Результат праці фермера — це отриманий в кінці сезону урожай. Чим більшим і якіснішим буде урожай, тим, звичайно ж, краще.

Кожен фермер сам вирішує для себе, які використовувати або не використовувати допоміжні препарати для обробки рослин. І від того, наскільки правильним буде це рішення, буде залежати успіх посівної кампанії. Кожен препарат дає той чи інший ефект. Наприклад, цинк, підгодівля яким на сьогоднішній день досить популярна серед українських фермерів, забезпечує рослині захист від хвороб і деяких шкідників. Підгодівля цинком також позитивно впливає на загальний стан рослин. Після обробки цинковмісними препаратами вони стають менш сприйнятливими до складних погодних умов. Зокрема, після підгодівлі цинком рослини набагато легше переносять недостатню кількість вологи в періоди посухи, а також вплив високих і низьких температур. Спека і заморозки менш страшні для рослин, до яких застосовувалася підгодівля цинком, ніж для рослин, до яких така підгодівля не застосовувалася.

Планується підгодівля цинком, але підходящого препарату ще немає? Купити високоякісні цинкомісткі препарати для різних сільськогосподарських культур Ви зможете в нашій компанії.

Підгодівля цинком широко застосовується на території України, так як вже довела свою доцільність та ефективність. А наші препарати в свою чергу вже встигли зарекомендувати себе, як високоякісний продукт. Використовуючи наші препарати, Вам неодмінно вдасться виростити і зібрати відмінний урожай.