Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Добрива, що містять цинк

Добрива містять цинкВ асортименті нашого підприємства Ви можете знайти препарати для кукурудзи та інших культур сільського господарства у вигляді добрив, що містять цинк, бор, фосфор і інші активні мінерали. Вони не є синтетичними добавками або засобами для зростання, які працюють тільки на візуальні показники. Засоби нашого випуску набувають фермери і компанії землеробства, які забезпечують український ринок якісними і екологічно чистими продуктами харчування рослинного походження.

Якщо Ви помічаєте, що ваш город не встигає за зміною сезонів, грунті не вистачає цинку. Добрива, що містять цей елемент, можуть врятувати Ваш врожай навіть у разі низької виживаності рослин, так як наші препарати насичують їх всім необхідним для швидкого зростання. Смакові якості винограду, кукурудзи, соняшнику, капусти і безлічі інших культур поліпшуються при інтенсивному обприскуванні нашими препаратами. Цинк бере участь в процесі життєзабезпечення рослини киснем, сприяє зростанню, тому добрива містять цинк і застосовуються в Україні майже всіма підприємствами, які займаються рослинництвом.

Ознакою нестачі одного з найважливіших мінералів є пожовтіння листя. На деревах ростуть маленькі деформовані плоди, а їх смак стає водянистим. Компанія «Високий урожай» рекомендує потурбуватися про придбання добрив, що містять цинк, ще до початку роботи на полях, особливо якщо Ви застосовуєте велику кількість фосфору. Його нейтралізація необхідна для того, щоб збалансувати смакові якості плодів.

Також ми вказуємо на значимість рівня кислотності грунту, так як цей показник важливий для рухливості цинку. Не рекомендується вирощувати цитрусові і плодово-ягідні дерева на піщаному грунті без добрива. Містять цинк препарати нашого виробництва є обов'язковими у використанні на полях кукурудзи, квасолі і сої.

Порошок сульфату цинку необхідно розводити у воді. Їм слід обробляти насіння ще до посадки, а також коріння рослин. Ми готові надати всі необхідні сертифікати якості для покупки добрива, що містить цинк. Ви можете замовити препарат по телефону і дізнатися більше про нашу продукцію на сайті компанії.