Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Емістим регулятор росту

Емістим регулятор ростуФерми і приватні підприємства, що займаються рослинництвом, зацікавлені в отриманні якісних засобів по догляду за рослинами, а також для стимуляції їх росту. І в такій ситуації Вам може підійти Емістим, регулятор росту, який відмінно показав себе в дії і широко поширений. А так, як даний товар універсальний і використовується з різними зерновими культурами, то його можна закупити комплексно.

Такий регулятор росту, як Емістим - це популярний варіант серед самих різних підприємців, так як він має відмінне співвідношення ціни та ефективності його дії. Тому до нас часто звертаються клієнти, які зацікавлені в отриманні саме регуляторів росту Емістим, а решту товарів вони купують на додаток. Тому ми пропонуємо нашим клієнтам придбання таких товарів навіть в особливо великих обсягах.

Для того, щоб у нас Емістим регулятор росту купити, Вам достатньо буде і одного простого дзвінка, так як ми можемо прийняти Ваше замовлення навіть у віддаленому режимі, що буде дійсно швидко і зручно.

Незважаючи на те, що Емістим не єдиний регулятор росту, але такий товар є досить популярним, так як засіб універсально і широко поширене. Тому ми радимо нашим клієнтам саме такий товар, якщо вони ще не визначилися з конкретними засобами для догляду за зерновими культурами.

Ви можете купити у нас різні регулятори росту, в тому числі Емістим, а також кошти із захисту рослин від захворювань і шкідників. Тому Ви гарантовано отримаєте у нас всі необхідні товари, а їх вартість при цьому буде дійсно доступною для клієнтів з різним бюджетом.