Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Добриво сульфат міді

Компанія «Високий урожай» регулярно оновлює свій асортимент, щоб запропонувати широкому загалу підприємців сільського господарства якісне добриво. Сульфат міді в складі деяких препаратів є одним з речовин, які сприяють повноцінному і рівномірному росту культур.

Добриво сульфат мідіКожне засіб нашого виробництва складається з збалансованого комплексу натуральних елементів. Під впливом препаратів поля дають високий урожай. Разом з сульфатом міді в складі добрива вони також розвивають імунітет і стійкість до захворювань. Особливо важливим це властивість стає за часів різких кліматичних змін. Існує багато сільськогосподарських культур рослин, які чутливі до погодних умов і легко піддаються хворобам. Часто їх плоди та насіння є цінними в харчовій індустрії, але також їх складно вирощувати. Добрива з вмістом сульфату міді застосовуються перед посівом насіння. З їх допомогою коренева система рослин розвивається швидко. Також паростки більш стійкі перед грибком і хвороботворними мікроорганізмами. На ранніх етапах розвитку наші препарати забезпечують полю найнеобхіднішими мікроелементами.

Дослідження показали, що після обробки насіння добривом з сульфатами міді, вони дають більш якісний урожай. При цьому продукція з полів наших клієнтів абсолютна безпечна для споживачів. Так як фахівці компанії «Високий урожай» використовує у виробництві стимуляторів росту і добрив сучасні висококласні технології, вартість наших засобів помірна для українських підприємців.

На сайті Ви можете знайти для будь-якої сільськогосподарської культури відповідне добриво. Сульфат міді, бор, магній, цинк і багато інших елементів фігурують у складі коштів в якості діючих речовин. Це сприяє ефективному використанню ресурсів і високому врожаю.

Телефонуйте нам за номером, який вказаний на сайті виробництва, щоб замовити добрива з високим вмістом сульфату міді та інших мікроелементів. Разом із замовленням ми надішлемо Вам методичний посібник по застосуванню добрив. Подробиці можна дізнатися за телефоном або на сайті компанії.