Оберіть мову: УКР РУ



Акция!!!
При заказе продукта в объеме 300 литров
доставка бесплатно!

     ЗВОНИТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

    Или закажите звонок

 

 

 

 

 

 

 

Добрива бор мікроелементи

Добрива бор мікроелементиЯкщо Ви професійно займаєтеся рослинництвом, то добрива бор (мікроелементи) - це відмінне рішення для збільшення врожаю і підвищення ефективності всього підприємства або бізнесу. Тому сьогодні жодне підприємство не обходиться без закупівлі спеціальних добрив, засобів захисту та інших додаткових коштів.

Наша компанія професійно займається саме добривами, а бор (мікроелементи) вважається одним з найбільш затребуваних товарів серед всіх представлених в нашому каталозі. Причина цього полягає в тому, що дана речовина є корисною речовиною, яке і так повинно отримувати рослина, але через часту бідності грунту на корисні речовини, вирощувані культури не отримують їх. І в такому випадку Вам зможуть допомогти саме добрива з мікроелементами (бор).

Якісні добрива бор (мікроелементи) здатні значно збільшити Ваші врожаї і в цілому ефективність підприємства. А так, як ми пропонуємо значний асортимент товарів, то Ви легко зможете підібрати оптимальні товари для Ваших культур, особливостей мікроклімату і грунту.


Добрива з мікроелементами (бор) можуть використовуватися в кілька різних способів і в різному дозуванні, в залежності від того, з якою культурою Ви збираєтеся використовувати його. І це робить дані эфективні засоби дійсно універсальним варіантом для практично будь-якій ситуації, але Вам варто точно дотримуватися необхідної кількості препарату, не перевищуючи допустиму норму. Адже в іншому випадку добриво з мікроелементом бор може тільки нашкодити Вашим культурам і майбутньому врожаю в цілому.