Оберіть мову: УКР РУ

 


Акція!!!
При замовленні будь-якого продукту в обсязі 300 літрів
безкоштовна доставка!

    ТЕЛЕФОНУЙТЕ:

+38 (050) 444-83-37
+38 (050) 446-22-05

   Або замовте дзвінок

 

 

 

 

 

 

 

Eмістим м

Eмістим мСьогодні сучасні технології дозволяють агрономам уберегти свої посіви від нападків шкідливих комах або від хвороб. Зазвичай, люди з обережністю ставляться до різного роду добрив або препаратів. Але «Емістим м» зовсім не шкідливий препарат.

Якщо справа стосується продукції компанії «Високий урожай», то боятися нічого. Наше підприємство багато років спеціалізується на виробництві стимуляторів росту. «Емістим м» - один з ефективних і екологічно натуральних препаратів для стимуляції росту рослин.


Цілющі властивості даного препарату полягають в наявності натуральних ростових речовин, взятих з середовища епіфітів (грибів). Перпарат «Емістим м» випускається як рідина прозорого кольору зі спиртовим запахом. Якщо у Вас невелика кількість оброблюваного насіння, Вам достатньо буде одного флакона, адже  розчин розбавляється з водою.

Ефективність препарату «Емістим м» незаперечна, бо цей біостимулятор у нас беруть постійно у великих кількостях. Адже кожен агроном хоче, щоб його праця не була даремною, а паростки були хорошими. Підприємство «Високий урожай» аграрії поважають за сумлінність виробленої продукції і надійне співробітництво.

Постійно застосовуючи біостимулятор «Емістим м» моментально можна побачити результати в зростанні і розвитку рослин. Якщо у Вас оброблювана площа великих розмірів, Вам варто обговорити можливість оптової закупівлі регуляторів росту у нашого підприємства. Ми співпрацюємо як з приватними, так і з юридичними особами.

Замовляйте біостимулятор росту «Емістим м» за привабливими цінами в компанії «Високий урожай». Залиште заявку замовлення на сайті або передзвоніть нам!